Murr Murr rankų darbo gaminiai / kosmetika

by - 11:16


Sveikos panelės! Pastaruoju metu vis mano galvoje sukasi mintys, kaip gi galėčiau išlaikyti savo blogą įdomų ir kaip jums čia nenusibosti. Jau turiu keletą planų ir idėjų, kurias greitu metu bandysiu įgyvendinti, na, o šiandien noriu pasidalinti keturiais Murr Murr gaminiais. Esu išbandžiusi šias priemones ir turiu susidariusi nuomonę, bei noriu ja su jumis pasidalinti. 

 Murr Murr tai natūralumą vertinantis prekinis ženklas. Pirmenybę teikiama natūraliems produktams, iš kurių gaminama Murr Murr kosmetika. Šis prekinis ženklas orientuotas į tikslinę auditoriją, kuri rūpinasi savimi, savo sveikata ir grožiu, kuriems yra svarbu, kad kosmetika yra gaminama iš natūralių produktų ir nedaro žalos aplinkai.

Pirmiausiai noriu pradėti nuo dviejų muilų. Pirmojo (raudonos spalvos) muilo sudėtis: ekologiška šaltalankių aliejaus muilo bazė, kakavos sviestas, eterinis citrusinių vaisių kvapo aliejus, natūralios spalvos pigmentas. Antrojo (tamsiai rudos spalvos) muilo sudėtis: ekologiška palmių aliejaus muilo bazė, braziliška kava, juodasis šokoladas (75%), ekologiškai apdorotos avižos, eterinis mangų ir papajų aliejus.

Šiais gaminiais esu patenkinta. Nuostabus aromatas, puikiai drėkina odą. Ir tikrai atlieka savo paskirtį - švariai nuplauna rankas ir kūną.

Kūno sviesto sudėtis: ekologiškas kokosų aliejus, taukmedžio sviestas, mangų sviestas, makadamijų aliejus, eterinis citrusinio kvapo aliejus.

Šis gaminys mane tikrai nustebino. Niekada nebuvau naudojusi kūno sviesto ir tikrai gailiuosi, nes šis daro stebuklus. Mano oda yra sausa, tad  jis puikiai drėkina ir maitina ją.Taip pat nuostabaus aromato gaminys.

Lūpų balzamo sudėtis: ekologiškas bičių vaškas, ekologiškas kokosų aliejus, alyvuogių aliejus, eterinis citrusinio kvapo aliejus.

Mano mėgstamiausių mėgstamiausias gaminys. Lūpų balzamų turiu daug, bet šis pranoko visus. Puikiai drėkina lūpas, apsaugo nuo skilinėjimo. O jau kvapas......Be šio balzamo iš namų nei kojos:)

Kaip jau ir galėjot suprasti, esu gana patenkinta šiomis priemonėmis,  naudoju jas bene kiekvieną dieną. Taip pat šiuos produktus galite užsisakyti instagramo profilyje - @murrmurrgaminiai arba facebooke- Murr Murr rankų darbo gaminiai / kosmetika.

Tai tiek šiandieną, tikiuosi skaitymas neprailgo ir tikiuosi, kad buvo įdomu bei naudinga. Susitiksime kitą kartą:)

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)