Printagram jumper

by - 12:57


Sveiki! Visus sveikinu su vasaros pradžia ir linkiu ,kad ji būtų linksma, pilna nuotykių ,o  šiandien noriu supažindinti Jus su PRINTAGRAM ,kurie siūlo unikalią paslaugą, leidžiančią greitai ir patogiai sukurti prekes su Jūsų nuotraukomis iš instagram, facebook ar tiesiog iš kompiuterio.

Aš pasirinkau džemperį  su 12 nuotraukų iš instagramo.

 Džemperio dizainą, dydį, spalvą galite pasirinkti patys. Taip pat jis atkeliauja per 5 darbo dienas. Šiltas, švelnus, malonus kūnui. Galima dėvėti visais metų laikais.

Mano nuomonė- šiuo džemperiu esu labai patenkinta. Atitiko dydis. Medžiaga yra labai maloni ir tikrai gan stora, todėl puikiai tiks rudeniui, žiemai. Plauti dar nebandžiau ,bet patarčiau tik rankomis, nes kitaip gali nusiplauti nuotraukos ,o Mes to tikrai nenorime:) Kaip nuotraukoje matyti, džemperis turi kišenę ir kapišoną.Džemperis gali būti: pilkos, juodos, žydros, mėlynos, tamsiai mėlynos, violetinės, rožinės, žalios, lime ir raudonos spalvos. Nuotraukų gali turėti: 1, 4, 6, 12. Taip pat galite pasirinkti dydį. Na ir smagiausia dalis, tai yra nuotraukų pasirinkimas. Sudėliokite jas kaip tik norite. Jums tereikės parašyti adresą ir pervesti pinigus. Ir štai, net nespėsite mirktelėti, jau džiaugsitės savo kurtu džemperiu:)


Taigi, jei ieškote kažko mielo sau ar kažkam dovanų - būtinai pažiūrėkit PRINTAGRAM. Nuoširdžiai rekomenduoju, nes viskas yra puikios kokybės ir nepaprasto grožio.

Ačiū ,kad skaitėte!

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)