Kaip tu?

by - 11:37


Ketvirtadienį skubu užbaigti su nauju įrašu ir šį kart, drabužių deriniu. Visai neseniai atradau lietuvių internetinę parduotuę ,,Kaip tu?''. Maloniai nustebino. Drabužėliai labai gražūs, įdomūs ir kokybiški.
Kaip tu? – tai riboto leidimo laisvalaikio drabužiai, tinkami tiek jaunam, tiek vyresnio amžiaus pirkėjui. Platus asortimentas, leidžiantis drabužius pasirinkti pagal charakterį, nuotaiką ir stilių.


Tad išsirinkau vieną, išskirtinio kirpimo palaidinę, su ilgesniu galu ir be rankovių. Wow! Manau dar nekartą užsisakysiu:)

O dabar kviečiu pažiūrėti mano puošnų derinį, kuris tiks šventėms, vakarui teatre.
Jeigu ir tu nori įsigyti tokią palaidinę ,,Simpatiją'', o gal dar ką nors, užsuk čia http://kaiptu.lt/produktas/palaidine-simpatija/

















PANAŠŪS ĮRAŠAI:

6 komentarai (-ų)

  1. Atsakymai
    1. Tu taip pat pasižvalgyk jų internetiniame puslapyje. Oi kiek grožių rasi:))

      Panaikinti
  2. Palaidinė tikrai įdomi - nors atrodo lyg ir niekuo labai neišsiskiria, bet atrodo kažkaip kitaip, gerąja prasme :) Ir apie 'Kaip tu?' nebuvau girdėjusi, reikės užsukti. Dar mano akį patraukį bateliai - turiu silpnybę raišteliams. Ir nesu tikra, bet man atrodo mačiau juos hm, gal netyčia čia pirkai - http://www.panorama.lt/parduotuves/hm? Bandau atkapstyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Kamile:) Žinok batelius pirkau cropp town per išpardavimą.

      Panaikinti
  3. So in love with your photo editing, girl!

    XX from Germany
    Jecky
    Want Get Repeat

    AtsakytiPanaikinti