Keliauk su manimi: Lielaucės ežeras

by - 11:00



Vėlyvas įrašas jau čia! Kelionės gyvenime, man yra labai daug, vis pamatydama ir užfiksuodama fotoaparatu naują, stebuklingą vietelę, suprantu koks pasaulis nuostabus ir ypatingas. Tačiau Mes, žmonės vis važiuojame į Maldyvus, Ispaniją, Braziliją, bet nepagalvojame kokių nuostabių vietelių yra šalia mūsų.
Nuo šiol stengsiuosi pasidalinti savo bloge būtent tokiomis vietomis ir įrodysiu, kad nereikia leisti didelių sumų tolimoms kelionėms.
Keliauk su manimi!!

Kadangi gyvenu Akmenėje, Latvija nuo mūsų yra labai netoli, tad dažnai nuklystame ten, šiandien būtent tai ir padarėme. Lielaucės ežeras yra netoli Aucės, tai ta vieta, kurią aplankome visais metų laikais. Ramunių laukai, grįžtančios gulbės, pasiplaukiojimai vandens dviračiais, Lielaucės pilis, karštų šašlikų kvapas, spalvomis nudažyti medžių lapai, girgždantis sniegas ir vis atvažiuojantys žvejai. Čia, gali pabūti ramumoje tik su gamta, pastebėti kaip keičiasi metų laikai...
Visus kviečiu čia apsilankyti ir patirti tą gamtos džiaugsmą. Na, o čia nuotraukos iš šiandienos, nuo sniegingo ir šalto Lielaucės ežero.

                            


                                           


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)