Voss bottle

by - 10:10

Sveiki! Šiandien sveikinuosi su nauju blogo įrašu ,,Voss bottle''. Tad su nekantrumu noriu parodyti šį buteliuką ,bei išsakyti savo nuomonę ir papasakoti ką į jį dėti ir kaip naudoti:) Gero skaitymo.

 Šį buteliuką gavau iš nuostabaus instagramo puslapio @mokek_pigiau.Šis puslapis dviejų  sąžiningai dirbančių merginų iš Vilniaus.Jos parduoda viską tik pigiom kainom.Paklausus kaip Joms kilo mintis pradėti tai daryti,  atsakė:

  -Na kadangi pačios mes visada pirkdavome iš tokių puslapėlių, kur galima pigiau nusipirkti visko....Laikui bėgant neberasdavom kažko kas patrauktų akį ,o jei ir rasdavom ,būdavo nekokybiškas daiktas.Tad su drauge nusprendėme ,kad laikas pačioms tai daryti ir nenuvilti merginų. Daugelis turbūt galvoja ,kad daromės iš to pinigus.Tai galiu pasakyti tik vieną...Skamba keistai ,bet nei cento nesidarome į pliusą.Mes dirbame savo malonumui:)

Tad kaip jį naudoti ir kuo jis toks ypatingas? Voss buteliukas yra labai patogus kelionėms,žygiams....Su juo galima nuveikti daug ką.Dėkite vaisius,uogas( viską ką turite) ir užpilkite vandeniu na ,o jei norite sužinoti plačiau Jums parodysiu kaip tai pasidaryti:)

Šiam receptui naudojau:

1.Greifruktus

2.Rabarbarus

3.Mėtas

4.Vandenį

Viską supjausčiau ir sudėjau į buteliuką.Užpyliau vandeniu.Palaikiau 20min
ir viskas.Skanaus:)

Ačiū ,kad skaitėte:)Neužmirškite apsilankyti @mokek_pigiau instagramo puslapyje.Manau tikrai ten rasite kas Jums patinka:)Ir iki kito karto:*:)


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

7 komentarai (-ų)