Giraffe Juice & Smoothies

by - 10:32


Sveiki:) Šiandien norėčiau pasidalinti savo vasaros atradimu- Giraffe sultimis. Tai puikus dalykas žmonėms, kurie gyvena sveikuoliškai, ar tiems kurie skuba ir neturi laiko papusryčiauti ar užkasti. Tad kuo ypatingos šios sultys?

Giraffe:

Niekada nepastirizuotos. Kadangi pasterizuojant ženkliai sumažėja maistingumas ir vitaminų kiekis, dingsta natūralus vaisių kvapas, pakinta skonis.

Gausu vitaminų C, B6, A, elektrolitų.

Jokių koncervantų ar kitų priedų.

Tik švieži vaisiai ir nieko daugiau.

Na ,o dabar parodysiu keturis kokteilius- sultis ir papasakosiu apie maistinę vertę, sudedamasias dalis ir ar skanu:)

 Braškių ir bananų. Sudedamosios dalys: 10 didelių braškių, 1 obuolys, 1/4 banano ir nieko daugiau. Maistinė vertė: vitamino C - 95% Kadangi labai mėgstu braškes ir bananus tai šios mano mėgstamiausios:)


Žaliasis kokteilis. Sudedamosios dalys: agurkai, špinatai, žalioji citrina, imbieras, obuolys, mango. Maistinė vertė: vitamino B6- 5,25% Nemeluosiu šis kokteilis man nelabai patiko,bet čia skonio reikalas.


Šviežios apelsinų. Sudedamosios dalys: 5 dideli sultingi apelsinai ir nieko daugiau. Maistinė vertė: vitamino C- 315% Labai skanios apelsinų sultys:)

Pina colada. Sudedamosios dalys: 1/4 ananaso, 1/2 banano, 1/2 sultingo apelsino, 1/3 obuolio, gabaliukas kokoso kartu su truputėlio kokosų pieno. Maistinė vertė: vitamino C- 73%. Labai įdomaus skonio sultys. Tikrai vertos dėmesio:)

Ačiū kad skaitėte. Šias sultis galite rasti RIMI ir IKI parduotuvėse. Taip pat komentaruose parašykite koks Jūsų mėgstamiausias skonis ir susimatysime visai netrukus:)

Iki


 

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)