BeautyboxbyGreta

by - 05:51


 Sveikos mielosios! Šiandien sveikinuosi su naujuoju blogo įrašu apie grožio dėžutę, kurią gavau iš nuostabios makiažo meistrės Gretos ( @beautyboxbygreta).

Slapto turinio dėžutę bandau pirmą kartą, tad labai nekantrauju parodyti ką radau joje, pasakyti savo trumpą nuomonę ir ar verta užsisakyti! :)

Tad kaip ir minėjau šią dėžutę sudaro makiažo specialistė Greta, kuri puikiai išmano savo darbą ir produktus parenka išmėgintus pačios ir vertus mūsų susidomėjimo.

 

Pirmiausiai akis  patraukė priklijuojamų blakstienų kuokšteliai ,,eye CANDY''.  Pripažinsiu niekada nenaudojau priklijuojamų blakstienų, tad nelabai ko turiu apie jas pasakyti.  Tik tiek ,kad čia yra trijų tipų kuokšteliai (short(S), medium(M), long(L)) tad tiks įvairiems ilgiams. Taip pat šios blakstienos gaminamos Didžiojoje Britanijoje, kas rodo ,kad jos tikrai kokybiškos.

Antrasis dalykėlis, tai visų gerai žinomas šepetėlis pudrai. Labai švelnūs šereliai ir puikiai paskirsto pudrą ant veido.

Victoria's Secret lūpų blizgis- citrinų kvapo. Šių lūpų blizgių turiu labai daug ,bet šis man patiko labiausiai. Nuostabus kvapas, tekstūra ir žinoma dizainas. Tikrai vertas dėmesio!:)

Sekantis produktas ,,VIPERA'' juodas akių pieštukas. Partijos numeris- 252.  Pieštukas geros konsistencijos. Kaip nuotraukoje matyti ant mano rankos, šio akių pieštuko pigmentacija labai ryški, stipri.

Makiažo kempinėlė - beautyblender kopija. Bandžiau pirmą kartą ,bet tikrai esu labai nustebinta. Puikiai uždeda ir paskirsto pudrą ant veido. Patarimai naudojant: naudojama išplovus po kiekvieno pasidažymo, taip pat turi būti visada drėgna prieš atliekant makiažą.

Paskutinis, pats svarbiausias produktas  dėžutėje, tai ,,SLEEK Makeup'' - cream countour kit (kreminė kontūravimo paletė). Joje rasite du šviesius atspalvius ir keturis skirtingus kontūravimui skirtus atspalvius. Visi atspalviai puikiai dengiasi ant odos ir lengvai sklaidos.

1.  Naudodami tamsius paletės atspalvius modeliuokite veido kontūrus, o šviesiųjų atspalvių pagalba išryškinkite ir akcentuokite iškiliausias veido sritis.

2. Dėl švelnios, aksominės, kreminės tekstūros, priemonė labai lengvai ir tolygiai dengiasi bei sklaidosi ant veido odos, atrodo natūraliai, išlieka ilgai.

3. Ekspertų parinkti ir suderinti tarpusavyje atspalviai, todėl priemonė atrodo natūraliai ant bet kokio tipo odos.

Labai ačiū ,kad skaitėte. Kaip ir pastebėjote, šia grožio dėžute esu labai patenkinta. Na ,o jei Jūs norėtumėte ją įsigyti, apsilankykite instagrame @beautyboxbygreta ir pasidovanokite sau šią netikėtą dovaną.

Iki!

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)