Q&A

by - 11:53


Sveiki! Neseniai į instagramą buvau įkėlusi nuotrauką, po kuria Jūs man galėjote užduoti klausimus. Sulaukiau jų tikrai daug ir už tai noriu Jums labai padėkoti. Taip pat būčiau labai dėkinga jei man parašytumėte ( galite į emailą- vasaryte12@gmail.com arba į instagramą- vasariekup) ir pasiūlitumėte idėjų blogo įrašams. 
Na ,o dabar nieko nelaukdami keliaukime į įrašą. Gero skaitymo:)


@ hiperactive999 klausia- Kokia yra tavo makijažo rutina?
Kadangi makijažo naudoju labai minimaliai ( tušas, makijažo pagrindas, blizgis) ir tik per šventes ar kokią fotosesiją. Tai kaip ir neturiu makijažo rutinos:)

@kmlvi klausia- Kas pastumėjo Tave  rašyti blogo įrašus?
Labai seniai skaičiau blogo įrašus ir labai norėjau pabandyti pati kažką tokio padaryti. Taip ir vieną vakarą  ėmiau ir susikūriau tinklaraištį:)

@_cute_girl_159 klausia- Kiek tau metų? Turi vaikiną? Ar kiekvieną dieną dažaisi? Kelintokė esi? Mėgstamiausias valgis? Perduok man linkėjimus.
Man 14 metų. Neturiu vaikino:D Galima sakyti, kad beveik visiškai nesidažau. Aš esu aštuntokė. Negalėčiau išskirti vieno patiekalo, nes mėgstu daug patiekalų. Linkėjimai:)

@kmlvi klausia- Kieno instagramas tau įdomiausias?
Turiu labai daug mėgstamiausių profilių, bet šie labiausiai: @gabrielegz, @mylifeaseva, @gedminaite, @patricijaz, @uzusienyte, @innas_corner, @ingazuolyte.

@rrr_p0 klausia- Kaip praėjo penktadienio trylikta? Neatsitiko nieko blogo?
Praėjo puikiai ir neatsitiko nieko blogo:)

@vanesaoffic klausia- Kas tave labiausiai palaikė rašant blogą? (Asmuo)
Kai pradėjau rašyti tai niekas nežinojo na ,o veliau tai labai palaikė. Ir negalėčiau išskirti būtent vieno žmogaus ,nes tiek ir šeima ir draugai palaikė vienodai:)

@sunshine.neri klausia- Kas tavo mėgstamiausias artistas/grupė?
Grupė gal būtų OneRepublic.

@marijaaxo klausia- Mėgstamiausias modelis?
Gigi Hadid

@urt.jskl_ klausia- Ar turi brolių/sesių?
Ne, neturiu:)

@bernardeta200 klausia- Megstamiausios Lietuvos blogerės? Mėgstamiausia makijažo priemonė?
Mėgstamiausios blgerės: @innas_corner, @darjatupcaja, @peroksidine, @gabrielegz (rašo angliškai). Mėgstamiausia makijažo premonė- Sleek konturavimo paletė. Nors išbandžiau tik iš įdomumo ir kelis kartus, bet likau labai nustebinta. 

@ausrajan_ klausia- Kiek laiko rašai blogus? Kiek laiko trunki rašant blogo įrašą? Koks įspūdis turėti tiek daug sekėjų bei dėmesio? Ar tavo šeima/draugai žino, kad rašai blogus? Kaip jie reaguoja?
Ar ateityje matai save rašant blogus? Kokių minusų bei pliusų gali rasti rašant blogus?
 Tinklaraištį jau rašau puse metų. Laiko trukmė- žiūrint apie ką rašau, kiek nuotraukų. Dažniausiai nuo 30min iki 2h. Tikrai nepasakyčiau, kad sulaukiu laibai didelio dėmesio:D O dėl sekėjų tai labai esu dėkinga. Ankščiau net nebūčiau pagalvojus, kad turėsiu tiek jų...:) Šeima ir draugai taip, žino, kad rašau blogo įrašus. O reaguoja- tai labai puikiai. Padeda, skatina ir palaiko. Tikrai matau  ateityje save rašant blogą. Minusai- blogo rašymas atima daug laiko. Pliusai- galimybė susipažinti su kitomis blogerėmis, gražūs atsiliepimai, galimybė pasidalinti su kitais tuo ką mėgstu daryti:)

Ačiū, kad skaitėte. Tikiuosi šis blogo įrašas Jums patiko, sužinojote daugiau apie mane. 
Lauksiu laiškų ir iki kito susitikimo:)
Iki
 


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

4 komentarai (-ų)