Naujoji BŪK GELINIŲ LAKŲ linija/ apžvalga

by - 11:55


Sveikos merginos:) Aš ir vėl čia su dar vienu apžvalgos įrašu. Labai džiaugiuosi bendradarbiavusi su BŪK nagų lakais. Manau tikrai kiekviena žino šiuos nagų lakus, turi ir naudoja. Man asmeniškai jie labai patinka- kokybiški ir nebrangūs, ko dar norėti?  Galbūt ilgalaikiškumo? Tikrai taip. Todėl BŪK pristato naująją gelinių lakų liniją, kupiną pavasario spalvų. Kelis lakus išbandžiau ir noriu pasidalinti su Jumis savo nuomone, mano mielos skaitytojos:) Gero skaitymo.
 BŪK gelinių lakų liniją sudaro 7 pavasariškos spalvos ir vienas gelinis topas ,kuriam nereikia led lempos.




Trys nagų spalvos ,kurias išbandžiau, man labai patiko. Pigmentiškos, puikiai lakuojasi ant nago paviršiaus. Kreminės spalvos lakas savyje taip pat turėjo auksinio spindesio, o kiti du (rožinės ir žalios spalvos) ne.
Gelinis topas- permatomos spalvos ( įsigyti galite čia).Ypač greitai džiūstantis gelinis viršutinis nagų lakas suteikia gelinio lakavimo efektą. Paryškina nagų lako spalvą. Suteikia nagams ypatingą ir intensyvų blizgesį, mažina nagų lako skilinėjimą. Naudojant šį produktą nagų lakas išlieka ilgiau.


 Ar verta įsigyti?  Manau tikrai verta. Bent gelinį topą, kuris tikrai nėra brangus.
Neprailgins lako buvimą iki trijų savaičių ,bet tikrai ilgiau laikysis nei nulakavus paprastu laku:)

Pasirink mėgstamą spalvą, nulakuok 1-2 sluoksnius. Kai nudžius, tepk gelinį topą. Ir viskas, turi puikų pavasarišką manikiūrą su geliniu efektu be led lempos:)



PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)