EUROKOS produktai odai / Ar verta įsigyti?

by - 11:11



Sveikos merginos:) Sveikinu su atėjusiu pavasariu ir po truputį atšylančiu oru. Smagu, kad jau visai greitai bus galima paslėpti storus paltus ir išsitraukti pamirštus pavasarinius drabužius. Na, ,bet šiandien ne apie orą ir ne apie drabužius ,o apie mūsų draugę ODĄ.

Tikriausiai kiekviena iš mūsų susiduria su odos problemomis. Tad šiandien apžvelgsiu tris produktus iš Eurokos, skirtus ,kad oda būtų graži, kvepianti ir sveika. Bet ar tikrai produktai atlieka savo paskirtį? Kaip naudoti? Koks kvapas? Ir išvis kokia kremo spalva?
Viską sužinosite jau visai netrukus. Gero skaitymo:)
P.S. Nors ir produktai gauti nemokamai ,tai nekeičia mano nuomonės.


LIRENE UNDER20 02 BB kremas (rasti galite čia)

 


Šis maskuojamasis kremas- skysta pudra, skirta visų tipų odai, išskyrus alergiškai ir problematiškai. Koreguoja odos nelygumus, suteikia veidui natūralaus ir lygaus švytėjimo. Suteikia jai švelnumo ir elastingumo.
Sudėtyje yra hialurono rūgšties, glicerolio, jūros dumblių ekstrakto. Jūros dumbliai gerina riebios ir mišrios odos būklę. Jie reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, skatina odos atkūrimą, padeda išvengti spuogų, dėmių ir inkštirų atsiradimo.
Išbandžius produktą aprašymas pasiteisino. Produktas puikiai pasiskirsto ant odos paviršiaus. Gan neblogai maskuoja nelygumus, kasdieniam naudojimui kaip tik.
Nuvylė tai, kad šio produkto spalva buvo man per tamsi ( bet tai tik mano blyškios odos kaltė). Taip pat šiek tiek dirgina akis, kemša poras ir pats kremas turi oranžinio atspalvio.
Taigi ar verta pirkti? Kaip už tokia nedidelę kainą (5,64), produktas tikrai geras. Tik svarbu neprašauti su spalva:)



LIRENE UNDER20 kremas probleminei odai 

 

Priemonė drėkina odą, mažina spuogų atsiradimo galimybes, skaistina odą ir gerina jos būklę. Šis produktas užtikrins įspūdingus rezultatus ir malonią veido priežiūros procedūrą.
Šią priemonę reikia naudoti 1-2 kartus per savaitę.
Sudėtyje yra šveičiamųjų dalelių, vaisių rūgšties, papaino, vitamino C.
Naudojimas. Tolygiai tepti šveitikliu drėgną odą. Palikti 5 minutėms. Sukamaisiais judesiais masažuoti apie 3 minutes. Nuplauti vandeniu.

Kadangi mano oda nėra problematiška, tad šis kremas-kaukė manęs labai nenustebino. Pagirsiu tik pačią kremo konsistenciją ir kvapą. Nežinau kodėl ,bet pati kaukė man graužė veidą, bet gan trumpą laiką, vėliau praėjo. Nusiplovus veidą, oda buvo mikšta.

Taigi ar verta pirkti? Kaina tikrai nedidelė (5,49). Bent jau aš produkto nepirkčiau, nes jokio poveikio nepastebėjau, graužė odą.

 

KAFE KRASOTI SIJANIJE I BARCHAT kempinė - dušo želė (galit rasti čia)

 

Putojanti kvepianti braškėmis kempinė - dušo želė. Naudoti galima šią kempinę baseine, sporto klube ar komandiruotėje. Kempinė sudrėkinta švelnia prausiamąja medžiaga, dėka jos malonu, lengva ir patogu praustis duše. Kempinė prausimosi metu putoja, švelniai prausia odą, suteikia jai švelnumo ir spindesio. Tinka visų tipų odai prižiūrėti. Kempinės gali užtekti maudynėms nuo 10 iki 12 kartų.
Naudojimas. Sudrėkinti kempinę, masažuoti kūną, kad atsirastų putos, nulieti vandeniu. Naudoti kaip įprastą kempinę. Laikyti sausoje muilinėje. 

Šis produktas iš šių trijų, mano pats mėgstamiausias. Išbandžius šią kempinę duše, viskas pasiteisino. Kvapas nuostabus, po pačio prausimosi oda švelni ir spindinti. Taip pat puikiai ją maitina. Pati idėja šios kempinės irgi sužavėjo:)Taigi ar verta pirkti? Manau taip ir dar kartą taip. Kaina tik (4.95). Tikrai nepasigailėsite.
 

Tad ačiū, kad skaitėte. Tikiuosi šis blogo įrašas Jums buvo naudingas. Dėkoju Eurokos už galimybę pasidalinti produktais ir juos aptarti. Neužmirškite mane sekti instagrame, snapchate.
Taip pat lauksiu Jūsų laiškų- vasaryte12@gmail.com
Iki:)


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)