Fruttini- saldiems pavasario prisiminimams\ apžvalga

by - 12:55


Sveiki! Šį penktadienio vakarą pradedu su puodeliu kavos rankoje ir pasakojimu apie jau porą savaičių išbandytas priemones.
Visų pirmą, ar kada girdėjote ,o gal bandėte Fruttini produkciją? Aš niekada, tad nusipirkus šias dvi priemones iš EUROKOS, labai apsidžiaugiau ,kad galėsiu išbandyti ir aišku nuomone pasidalinti su Jumis:) Nieko nelaukime ir keliaukime į įrašą.


FRUTTINI – jau du dešimtmečius rinkoje žinomas kūno priežiūros priemonių prekinis ženklas, kuris sukurtas Vokietijos meistrų. Šios kūno priežiūros priemonės skirtos jaunatviškai, aktyviai sielai. FRUTTINI kvapai ir spalvos labai kruopščiai atrinkti bei pritaikyti klientų slapčiausiems poreikiams. Kiekvienas klientas ras tai, ko jam reikia bei kas atitinka jo nuotaiką. Vaisių aromatai, kvapnūs prisilietimai bei kvapai, kurie suteikia pasitikėjimo savimi – visa tai telpa FRUTTINI priemonėse.



Pirmoji priemonė, kurią įsigijau, buvo dėžutėje, tai šis rankų kremas. Puikiai maitina, puoselėja, švelnina rankų odą, bei subtiliai ją pakvėpina kerinčiu kyvių aromatu. Priemonės poveikis jaučiasi jau po pirmo naudojimo. Ryški bei patogi išspaudžiamo tipo pakuotė, patogus tūris, telpantis rankinėje, 50ml. Aš įsimylėjau šį rankų kremą ir galiu drąsiai rekomenduoti. :)
Naudojimas:
Užtepkite nedidelį kiekį rankų kremo ir švelniai masažuodami įtrinkite kremą į rankų odą.



Antroji Fruttini priemonė kūnui- dušo gelis. Malonus aromatas, tik gaila, išlieka neilgai, bet tai tikrai nėra didelis minusas. Po poros naudojimų, pastebėjau jog oda švelnesnė. Tai mane labai nudžiugino. Priemonės tūris- 200ml. Pakaks ilgam.
Naudojimas:
Maudymosi metu, įtrinkite kūną dušo geliu, veliau nuplaukite vandeniu.



Apibendrinus, priemonės man patiko (viena daugiau, kita mažiau). Ar verta įsigyti?  Mauna verta! Kaina irgi nedidelė. Šias priemones galite nusipirkti abi, viename rinkinyje/ dėžutėje. Tai galės būti puiki dovana draugui, šeimos nariui ar net sau. Priemones galite rasti visose EUROKOS parduotuvėse.

Iki kitų susitikimų:)


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)