#Whynot / AROMA GOLD 3in1

by - 12:10


Neseniai AROMA GOLD 3in1 paskelbė projektą, kuriame skatina blogerius pasidalinti mintimis, kam gi jie sako ,,kodėl ne?'' Išties labai įdomi ir įkvepianti tema. Džiugu, kad prie jos galiu prisidėti ir aš:)
Čiumpu puodelį AROMA GOLD 3in1 ir skubu pasidalinti savo mintimis:)


Rašyti blogo įrašus, bei kurti video vlogus. Kodėl ne?
Susikūriau tinklaraštį lygiai prieš metus. Prisimenu, labai norėjau kažką išmėginti, tad vėlai vakare ėmiau ir užsiregistravau. Pirmieji įrašai, peržiūros, bei komentarai, man kėlė tiek daug laimės. Niekada nebūčiau pagalvojus, kad tai gali užaugti iki dabar. Mano tinklaraštis švenčia vienerių metukų gimtadienį ir sėkmingai skaičiuoja antruosius, o instagrame jau puikuojasi 20 tūkstančių sekėjų. Nieko nebūčiau padariusi be Jūsų, mano mieli skaitytojai. Motyvuojančios žinutės, bei įvairūs firmų pasiūlymai mane vis stūmėjo tolyn. Dabar blogo rašymas man tapo mylimiausiu hobiu, bei šiokiu tokiu uždarbiu.


Būti kitokiu. Kodėl ne?
Visais laikais būdavo kitokių žmonių, kurie vis kuo nors išsiskirdavo. Mąstymu, išvaizda, pažiūromis ir taip toliau. Šiais laikais tokių žmonių yra ne taip jau ir daug. Dažniausiai kuo nors išsiskiriantys žmonės yra atstumiami kitų. Mažai kas nori bendrauti su ,,kitokiais''. Dažnai tyčiojamasi iš išsiskiriančiųjų. Jaunimo tarpe daugelis nori pritapti prie savo draugų ir būti populiarūs, bet visgi atsiranda kitokių jaunuolių, kurie skiriasi mąstymu, išvaizda, klauso kitokią muziką. Būti kitokiam reikia turėti daug drąsos, sugebėti nekreipti dėmesio į kitus. Patariu neišsižadėti savęs, kad įtiktum kitiems, o atrodyti taip, kad stilius atspindėtų vidų ir charakterį. Parodyti, kad esi meniška siela, o ne pilkos masės dalis.


Baigti mokyklą, egzaminus išlaikyti vien šimtukais, susikurti tokį gyvenimą, apie, kurį net nebūtumėte pagalvoję, gyventi laimingai ir linksmai. Kodėl ne?
Eiliniai, paprasti norai, kuriuos tik panorėjus gali išpildyti bet kada. Tereikia tiek nedaug, didelio noro ir darbo. Neveltui sakoma: mokslo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs. Tad visiems visiems linkiu ,kad gyvenimas būtų kuo nuostabesnis ir kupinas nuotykių, nes kodėl ne? :D


Išvykti, pažinti naujus žmones, naujas vietas, pailsėti ir susidėlioti mintis. Kodėl ne?
Kiekvienas pavargstame nuo žmonių, miesto šurmulio. Taip ir norisi atsiriboti nuo viso pasaulio. Man asmeniškai patinka kai žmonės nusprendžia metus pakeliauti po pasaulį, susipažinti su įvairiomis religijomis, žmonėmis. Pamatyti tai kas užgniaužia kvapą ir patirti daug nuostabių nuotykių. Pati kai užaugsiu, labai norėčiau tai patirti:)

Taigi. Linkiu ir Jums prisiminti seniai užmirštas svajones. Tereikia tiek nedaug, tik pasakyti TAIP.
Nes gyvenimas vienas, o nuotykių daug, tai  kodėl ne? 😉

Iki!

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

2 komentarai (-ų)