Artdeco kosmetikos apžvalga: pavasario, vasaros kolekcija

by - 02:49


Labas pirmadieni, labas ir Jums. Manau, kad pats laikas pasikalbėti šiek tiek apie dekoratyvinę kosmetiką. Visai neseniai į mano namus atkeliavo siuntinys iš ARTDECO kosmetikos, kuriame buvo trys priemonės veidui, iš pavasario\ vasaros kolekcijos. Niekada neteko bandyti šios dekoratyvinės kosmetikos, bet tikrai teko girdėti daug gerų atsiliepimų iš įvairių tinklaraštininkių. Išbandžiau ir skubu pasidalinti savo įspūdžiais su Jumis:)
  ARTDECO yra Nr.1 Vokietijoje, iš kur ji ir kilusi, bei viena iš lyderių daugelyje kitų Europos ir ne tik šalių - Austrijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Kinijoje, Rusijoje. Ji siūlo daug daugiau negu tik dekoratyvinės kosmetikos kolekciją. Galimybės lengvai pildyti, bei įvairiai derinti ir keisti produktus, platus spalvų asortimentas, specifiniai produktai profesionaliam makiažui ir nauji, inovatyvūs produktai-atradimai, naujos tendencijos, idėjos ir kolekcijos; visa tai padarė ARTDECO unikaliu, išskirtiniu vardu. Vardu, kuriuo galima pasitikėti.


Ilgai išliekanti presuota bronzinė pudra (2) ( galite rasti čia).
Bronza žėrinti kompaktinė pudra skirta veido bruožų ryškinimui. Ją reikėtų švelniai pabrėžti skruostikaulius, tuomet šie atrodys kilstelėti, o veidas įgaus
griežtesnius bruožus. Tik nepersistenk,
per tamsūs pudros ruožai ties skruostais kuria murzino veido įspūdį. Priemonė lengvos tekstūros, natūralaus atspalvio, tolygiai dengiasi ir atspari vandeniui. Rekomenduoju:)


Matiniai lūpų dažai. Spalva- hot pink (152). (galite rasti čia)
Labai gražios, ryškiai rožinės spalvos lūpdažis. Gal tai ir nėra spalva kasdienėms dienoms, bet vakarėliui ar fotosesijai atrodys wow. Pasižymi šiomis savybėmis: ilgai išliekantys, intensyvaus pigmento, nedžiovina lūpų, vanilės kvapo, kas tikrai suteikia malonų jausmą.



Kreminis ilgai išliekantis akių šešėlis (23) (galite rasti čia)
Niekada neteko kažko panašaus bandyti, bet tikrai sužavėjo iškart. Tinka naudoti kaip apvadą ir kaip šešėlius. Intensyviai pigmentuotas, nesubėga į raukšles, subtiliai spindi. Atsargiai naudokite, brukštelėti reikia labai nedaug, kad padengtumėte voką. Taip pat internetiniame puslapyje yra įvairių spalvų:)



Taip pat visas priemones galite rasti Droge, Kosmadoje, Kristianoje.
Gražios dienos ir iki kito susirašymo:)

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)