DIY: Crazy jacket

by - 12:36

Labas! Ach... Kaip pasiilgau DIY įrašų... O Jūs? Man, tai yra labai smagūs ir įdomūs postai, tad nieko nelaukdama skubu parodyti ką gi prikeverzojau:D 
Kiekviena yra susidūrusi su situacija kai, nusiperki švarkelį ar kitą drabužėlį ir eidama gatve pamatai merginą su tokiu pačiu drabužiu... Man taip yra atsitikę dažnai...  Tad kodėl gi nepabuvus kūrybingom ir orginaliom. Susikurkime pačios drabužio dizainą ir smagiau nešioti bus ir pigiau:)
Šiandien parodysiu kaip lengvai ir greitai prikelti seną švarkelį naujam gyvenimui. Keliaujam:D


Visų pirmiausia Jums reikės:
nenešiojamo švarkelio (siūlau įsigyti padėvėtose rūbų parduotuvėse, nebus gaila sugadinti),
įvairaus dydžio teptukų,
vandens,
dažų ( naudojau akrilą),
,,Moment'' klijų,
aplikacijų, segtukų ( juos galite rasti įvairiose drabužių parduotuvėse. Aš pirkau Stradivariuje).


Įsipilkite į indelį vandens, o ant paletės ar paprasto lapelio pasiruoškite spalvas. Į švarkelio vidų įdėkite balto popieriau lapą, kad taškant neišsiteptų. Pasiimkite didelį teptuką, įmerkite į vandenį ir į dažus. Pirštų pagalba taškykite ant švarkelio. Su mažesniu teptuku taip pat galite išpiešti žvaigždutes, širdeles, parašyti žodžius. Tą patį atlikite ir su kita puse:)



Palaukite kol išdžius. Tuomet ant švarkelio susidėliokite aplikacijas kaip Jums patinka. Naudodami klijus, priklijuokite. Taip pat galite prisiūti ar užklijuoti su lygintuvu. Įsekite segtukus.


Ir viskas! Prižadu, turėsite patį madingiausią, gražiausią ir orginaliausią švarkelį:) Jei pamėginsite būtinai atsiūskite nuotrauką. Ačiū, kad skaitėte ir susirašysime visai netrukus.
Iki



PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)