Rudens makijažas ,,Raudonos lūpos'' su MARK kosmetikia / #yeschallenge

by - 10:30



Ruduo! Vienas iš gražiausių metų laikų. Spalvoti lapai krentantys nuo medžių šakų, tie vakarai įsisukus į pledą ir geriant karštą arbatą su medumi, ir galvojant apie neseniai perskaitytas knygos eilutes! Ar gali kas būti nuostabiau? Rudeniškas makiažas? Kodėl gi ne!!!
Šiandien pasidalinsiu savo rudeniniu ,,Raudonos lūpos'' makiažu, naudojant tik Avon naująją kosmetiką MARK! Tikras išbandymas. Nieko nelaukiu ir pradedu!
 Visų pirmiausia veidą padengiu Mark makiažo gruntu. Jis odos defektus padaro ne tokius matomus, sudrėkiną odą ir palaiko jos drėgmę visą dieną, suvienodina odos spalvą ir dar daug pliusų kodėl gi verta naudoti šią prekę.
Naudoju makiažo pagrindą. Suplaku, tepu ant odos pasitelkiant kempinėlę, paskirstau tolygiai ant veido.

                              

                                       

Sekanti makiažo priemonė- kreminis maskuoklis. Viskas ką darau, tepu ant tam tikrų veido vietų (paakių, bei kitų nelygumų) ir tolygiai paskirstau.

 

                                         
Kad makiažas išliktų kuo ilgesnį laiką, naudoju Mark bespalvę, birią pudrą. Ji užfiksuoja makiažą ir prailgina jo laikymosi laiką, nepaveikdama spalvų,  slepia trūkumus ir šalina blizgesį,  lengva, šilkinė formulė su vitaminais ir rožių ekstraktu. Tinka visiems odos atspalviams. Kaip naudoti? Šepetėliu tepu ant makiažo pagrindo padengto veido.
Na o ,kad skruostai paraustų, naudoju birius skaistalus, kurie suteiks natūralų įvaizdį.

                               

                                        

Pats metas keliauti prie antakių. Kadangi pas mane jie gan ryškūs, patobulinsiu tik kontūrus, naudojant kreminius antakių dažus ir ploną teptuką.


Viskas ką naudosiu akims, vokų šešėlių pagrindą, kuris neleidžia vokų šešėliams išsilieti, išlaiko vokų šešėlių spalvą nepakitusią ilgiau. Patvarius vokų šešėlius, auksinės spalvos, o dūminį efektą išgaunu su akių makiažo pieštuku ,,Slate''. Pabaigai, blakstienas padažau apimtį didinančiu tušu.
                              
                               

                               

                              

                              
Naujojoje MARK kosmetikoje, nemažai matinių ir blizgių lūpų dažų. Šiam rudeniškui makiažui kaip uogą pasirinkau matinį, raudonos spalvos dažą.

                             

                             

                             
Štai toks mano rudeniškas makiažas ,,Raudonos lūpos'' naudojant tik MARK kosmetiką, Avon konkursui. Būkime gražios ir nebijokime spalvų!!
Iki susitikimo!

                              

                                         

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

1 komentarai (-ų)

  1. Pavadinime net dvi klaidos... siūlau pataisyti, nes labai į akis krenta. O makiažas-liuks ;)

    AtsakytiPanaikinti