Oriflame ir NBI prekių apžvalga

by - 12:31

                       


Šaltuoju sezono metu, o ypatingai žiemą, kai Lietuvoje būna žvarbūs vėjai ir dideli šalčiai, labai svarbu yra gerai prižiūrėti, pamaitinti ir paruošti, bei apsaugoti odą, bet dažnai išleidžiame pinigus net nenaudojamoms ir nieko nepadedančioms prekėms. Tad šiandien, apžvelgsiu keturias prekes odai, iš Oriflame, NBI ir patarsiu, kurias verta įsigyti, o kurias ne.

Pirmoji iš jų, veido odos valymo kempinėlė iš NBI. Tikriausiai labiausiai nuvylusi priemonė. Bent jau aš geriau veidą nusiplausiu rankomis, tačiau tikrai  į savo rutiną šios kempinėlės neįtrauksiu. 3 balai iš 10.

Alijošių kaukė ( NBI )- jau senai norėjau išmėginti ir žinokit nenusivyliau, o esu labai patenkinta. Veidas ypatingai švelnus, puikiai drėkina. Tikrai nuoširdžiai skatinu išmėginti, nenusivilsite. Taip pat galite rasti ne tik alijošiaus kvapo ir formų, bet ir braškyčių, arbuziukų ir daug kitų kvapų. 10 balų iš 10.

Veido prausiklis (Oriflame). Išties. prausiklių esu išbandžius nemažai, šis man tikrai patiko, naudoju ir esu patenkinta jo poveikiu. Po sunkios dienos jis padeda veidui atsigauti ir tapti elastingu. Paminėsiu, kad tinka visiems veido odos tipams. Sudėtyje yra švediško, natūralaus, ingrediento mišinio su braškėmis ir migdolų aliejumi. 9 balai iš 10.

Paskutinis, drėkinamasis, dieninis veido kremas (Oriflame). Patiko labai kvapas, suteikia glotnumo, švelnumo.  Sukurtas iš švediškų, natūralių ingredientų mišinių iir maitinamųjų raudonųjų dumblių, gaivinamųjų rudųjų dumblių, vandens mineralų, kurie padeda atgaivinti išsausėjusią odą. Skirta normaliai / mišriai odai. 8 balai iš 10

                                

                                




PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)