ODOS prekių apžvalga / puiki Kalėdų dovana!

by - 10:49


                     
Sveiki mano skaitytojai! Sveikinu Jus su gruodžio 1-ąja ir su pirmuoju sniegu. Savo straipsneliais šį mėnesį džiuginsiu dažniau, pasišnekučiuosime ne tik apie keliones, kosmetiką ar drabužius, o ir temomis, kurios priverčia susimąstyti.. Na, o Jums linkiu, kad visos dienos iki Kalėdų būtų kupinos stebuklų bei daug gerų emocijų. Ir laike!! Neskubėk taip, leisk pasidžiaugti Kalėdiška nuotaika ir nuostabiomis akimirkomis.


Šį vakarą pakalbėsiu apie dvi prekes, kurios mane ir ne tik, labai sužavėjo. Apie ,,ODĄ'' žinojau gan seniai ir daug teigiamų atsiliepimų mano ausis buvo pasiekę, tačiau vis neįsigydavau, nes na tikrai kainos nemažos.
Neseniai mano rankas pasiekė prausiklis ir serumas.
Prausiklį su glikolio rūgštimi 7% įsigijau, nes jau gan ilgą laiką kovoju su poromis, po pirmo jo bandymo porų nepamažėjo, tačiau veidas buvo toks švelnus! Buvau gan nusiminus, tačiau naudojant vėl ir vėl pastebėjau, kad poveikis vyksta ir poros mažėja. Šis produktas tinka visoms veido odoms, tad su juo pasidalinau ir su mama, kuriai taip pat jis labai tiko ir patiko:)
Sekanti prekė, atstatomasis serumas, jį būtent reikia naudoti po prausiklio. Pasitepus serumo, oda suminkštėjo ir sustangrėjo. Taip pat puiki prekė jei kovojate su raukšlėmis ir norite visada atrodyti jaunomis ir gražiomis:)

Manau mama, sesė, teta ar močiutė tikrai apsidžiaugtu gavusi tokią dovaną per Kalėdas po eglute.
Taip pat jų puslapyje rasite ne tik prausiklių ir serumų, tačiau ir kremų, balzamų. Kviečiu užeiti- odapro.lt

                                           
                                          

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)