Classic outfit

by - 12:17


                   

Sveiki! Tikrai nesu ta ,kuri mėgsta vaikščioti su rimtais (jei taip galima pasakyti:D) drabužiais. Mieliau rinkčiausi džemperį, plėšytus džinsus ir patogią avalynę. Bet tikrai atsiranda tų svarbių dienų kai nori atrodyti puošniai, tvarkingai ir svarbiausia patogiai. Tokiu deriniu ir pasidalinsiu!!

Visų pirmiausiai, neseniai atradau internetinę parduotuvę UNIQUE21, iš Anglijos. Dėmesį patraukė tikrai išskirtinių stilių drabužiai, tad pora užsisakiau. Vienas iš jų tai klasikinis, tamsiai mėlynas švarkas, kurį matote nuotraukose. Labai esu patenkinta kokybe ir labai greitu pristatymu. Tikrai rekomenduoju. O šį švarką galite įsigyti paspaudę čia. Prie jo priderinau tokios pat spalvos kelnes iš H&M. Taip pat užsivilkau super vasarišką palaidinę, kuri turi nuostabius surišimus ant rankovių ( įsigyta iš parduotuvės MUSE). Avalynė- kadangi svarbu patogumas, renkuosi savo mylimiausius Adidas sportbačius. Nesu mėgėja papuošalų, tad iš aksesuarų: mano akinukai nuo saulės iš internetinės parduotuvės KERBHOLZ ir odinis rankinukas iš PYKOK (kurtas lietuvių dizainerės).


                                                                          

                                           

                                              

                                                 

                                    

                                             

PANAŠŪS ĮRAŠAI:

2 komentarai (-ų)

  1. O kuriam h&m pirkai kelnes? Gal šitam: http://www.panorama.lt/parduotuves/hm? Gal dar spėčiau ryt nulėkti nusipirkti, nes savaitgaliui mirtinai reikia va tokių paprastų, ne per daug sportiškų, bet ir ne per daug oficialių.. Galvos skausmas visą savaitę..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas. Pirkau Šiaulių akropolyje,bet manau panoramoje irgi rasi:)

      Panaikinti