Viskas apie ,,HEJ ORGANIC'' produkciją. Ar verta įsigyti?

by - 12:39



Sveikos, merginos! Savaitgalis jau praeityje, kaip jį praleidot? Aš puikiai, keliavom su šeima į Latviją. Aplankėm daug nuostabių objektų, bei pabuvojome prie jūros. Na ,o apie viską plačiau jau visai netrukus, kitame blogo įraše. O šiandien noriu pasidalinti labai aktualia tema merginoms, kaip ir su kokiais produktais rūpintis savo kūno ir veido oda. Vasarą ji labai išdžiūsta, tad priežiūros jai reiktų skirti ypatingai daug:)
Prieš dvi savaites sulaukiau gan didelio siuntinuko iš Vokietijos, HEJ ORGANIC firmos (galite rasti paspaude čia). Apie šią firmą dar tikrai niekur nebuvau nieko girdėjusi, tad nieko daug ir nesitikėjau. Kiekvieną prekę išbandžiau, ir žinot ką? Dar niekad nėra tekę išbandyti kažko geresnio!! Kiekvienas produktas geresnis už kitą ir aš tuo esu labai patenkinta. Visa linija yra 100% ekologiška, puikiai tinka veganams ir nėra testuojama su gyvūnais. Taip pat pagrindinis visų produktų elementas- kaktusas.
Užsikaiskite kavos ar arbatos ir keliaujam į įrašą:)





Veido kremas-
intensyviai maitina, drėkina veidą ir apsaugo nuo saulės. Esantys aliejai suteikia veido odai šviežumo, jaunatviškumo, tinka naudoti kaip makiažo pagrindą. Veido kremų turiu nemažai, bet šis pranoko pats save! Poveikis matosi jau po pirmo naudojimo, kas yra labai šaunu. Taip pat labai patiko šio bei visų kitų prekių aromatas, labai lengvas, nedirginantis. Kremo buteliuke 100ml ir kaina 29,99€.


Veido tonikas-
dar viena prekė veidui. Niekada nesu naudojus tonikų, tad buvo labai įdomu išbandyti, bet ir gaila, kad neturiu su niekuo palyginti, tad be abejo jis man patiko:) Atgaivina, pašalina odos nešvarumus. Greipfrutų ekstraktas ir dygliuotų kriaušių žiedų vanduo drėkina odą ir suteikia jai ryškumo, elastingumo. 150 ml ir kaina 12,99 €.



Lūpų balzamas-
tikriausiai tai vienintelė prekė, kuri manęs nesužavėjo, nes turiu begalę kitų balzamų, kurie savo darbą atlieką geriau. Naudodama šį balzamą, jokio poveikio nepajutau. Kaina 4,99 €.



 Kūno kremas-
intensyviai maitina, drėkina, pasitelkdamas greipfrutų ekstrakto ir rausvų kriaušių žiedų poveikį.
Lengvos, kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, nepalikdamas riebaus sluoksnio. Oda tampa aksominė ir glotni, apgaubta gaiviu ir subtiliu aromatu. Rekomenduojama naudoti po dušo ar vonios. Puiki prekė, kurią tikrai rekomenduoju įsigyti:) Buteliuko talpa 200ml, o kaina 16,99 €.



 Kūno purškiklis-
mano mėgstamiausias produktas, kurį privalo turėti kiekviena mergina. Jis tapo geriausias mano draugas prie jūros, karštą vasaros dieną. Taip pat puikiai tinka ir veidui, purkšti reikia kelis kartus per dieną. Vertingi natūralūs aliejai odai suteikia gyvybiškumo, atgaivina, suteikia jai švelnumo, bei lengvo aromato. Taip pat tinka visiems odos tipams, produktas pasikartosiu, natūralus ir be alkoholio. 100ml ir kaina 9,99 €.


Rankų kremas-
Šis kremas apsaugo jūsų rankas nuo šalčio, maitina jas. Kaktuso ir greipfruto ekstraktai palaiko odos regeneraciją ir atkuria jos elastingumą, lygumą. Naudokite po dušo ar vonios, galite ir tada kai rankos jaučiasi sausos ir grubios. Tikrai puiki prekė, atlieka savo paskirtį vos tik ištepus rankas. 75ml ir kaina 9,99 €.


Valomosios putos-
Šis produktas skirtas veidui ryte ir vakare. Lygiai masažuokite veidą, palaikykite keletą minučių ir nuplaukite. Dar niekada neteko bandyti kažko panašaus, bet sužavėjo jau po pirmo bandymo. Produktas veidą drėkina, suteikia ryškumo ir elastingumo. Taip pat pašalina visas nereikalingas medžiagas. Tinka visiems veido tipams. Buteliuko talpa 150ml, o kaina 14,99 €.

Labai ačiū, kad skaitėte. Jei kas sudomino, viską galite rasti jų internetiniame puslapyje ,,HEJ ORGANIC".
Gražaus vakaro ir susitiksime visai netrukus!!!
Iki!


PANAŠŪS ĮRAŠAI:

0 komentarai (-ų)