Patarimai, kurie padės turėti savo tinklaraštį

by - 08:36


LABAS visiems! Koks geras jausmas vėl grįžti čia ir rašyti Jums. Gan ilgai svarsčiau koks gi įrašas Jums būtų naudingas ir padėtų ateityje, tad kadangi labai dažnai sulaukiu žinučių instagrame-  kaip sugalvojau susikurti blogą, kas paskatino, kokius duotum patarimus, pradedant rašyti tinklaraštį? Tad sugalvojau būtent čia į viską ir atsakyti. Užsikaisk arbatos ir keliaujam toliau:)

Pradėsiu nuo to kaip pati sugavojau susikurti tinklaraštį. Viskas prasidėjo nuo instagramo programėlės parsisiuntimo, nemeluosiu, nieko iš vis nesupratau ką ten reikia daryti ir kas tie ,,follower''. Po truputį pradėjau domėtis, atradau labai gražių profilių ir nuostabių nuotraukų. Tuomet ir iškilo mintis galvoje, kodėl pati negaliu taip daryti?
Kėliau nuotraukas, man gan neblogai sekėsi, turėjau žmonių, kuriems tai patiko. Tačiau nenorėjau apsiriboti tik instagram profiliu, norėjau turėti kažką savo ir savito. Tad Youtube ar Blog?
Ilgai galvojau, tačiau kaip ir dauguma, prisibijojau kurti video ir pasiryžau susikurti tinklaraštį. Nesu ta, kuriai mintys plaukia upeliais, tad nusprendžiau daugiausiai rodyti nuotraukas, nes maniau, kad tai yra mano stiprioji pusė.
Skaičiau ir domėjausi apie kitas blogeres. Galvojau kuom sudominsiu skaitytoją. Taip įvyko, kad ėmiau ir susikūriau pirmą nakties tinklaraštį. Pirmasis įrašas, dar prisimenu buvo ,,Kas mano rankinėje'', labai primityvus ir trumpas.
Šiuo metu mano tinklaraštis jau skaičiuoja metukus su puse. Be galo džiaugiuosi tuo, jis man atvėrė naujų durų ir pažinčių:)

Jūsų dažniausiai užduodami klausimai- Kaip reagavo tavo šeima, draugai?

Tikriausiai turiu nuostabią šeimą ir gerus draugus, nes jie kaip tik dar labiau skatino tai daryti, patarė ir padėjo:) Taip pat ir šiandien, nufotografuoja, padeda pasirinkti filtrą, kartu pasijuokiam ką anksčiau dariau netaip:D

Keturios, mėgstamiausios Lietuvos blogerės?

Manau, yra labai svarbu turėti autoritetą, į kurį galėtum lygiuotis ir taip tobulėti. Labiausiai mėgstu skaityti nelietuvių tinklaraščius apie keliones, gyvenimą ir madą, tačiau Lietuvoje taip pat yra nemažai nuostabių ir įdomių merginų. Tai Gabrielė (@gabrielegz), Darja (@darjatupcaja), Inga (@innas_corner), Kamilė (@kamiledam).

Penki patarimai, kad tinklaraštis būtų įdomus, skaitomas ir duotų naudos?

1.Pirmiausiai siūlau rimtai pagalvoti ar to tikrai norite, negalvokite, kad iškart tapsite populiarūs, gausite daug dovanų iš firmų. Tikrai Ne! Visa tai ateis tik po ilgo darbo ir kai tikrai to nusipelnysite.
Siūlau pagalvoti rimtai apie tinklaraščio pavadinimą ( jis turėtų būti įsimenamas, galbūt šmaikštus, atitinkantis tai, apie ką rašysite).

2. Daug kas mano, kad tinklaraštyje nuotraukos turėtų būti nepriekaištingos ir lekia pirkti pačius geriausius fotoaparatus dar net nepradėjus rašyti. Pati gan ilgą laiką fotografavau mobiliuoju telefonu, vėliau tik nusipirkau fotoaparatą, kai tikrai žinojau, kad šią veiklą noriu tęsti toliau. Tą patį galėčiau pasakyti ir apie puslapio dizainą, svarbu apie ką rašysite ir ką norėsite perduoti skaitytojui. Jei puikiai seksis, tobulinkite įrankius (nuotraukas, dizainą), kurie pridės skanaus prieskanio.

3. Kad Jus pastebėtų, siūlau dalintis nuorodomis instagrame, taip pat jei esi blogerė, prisijunk prie facebook puslapio ,,Blogerių pašnekesiai". Ten susirenka daug puikių merginų ir vaikinų, kurie mielai paskaitys, ką gi parašei ir galbūt net patars iškilus klausimui:)

4. Kaip ir aksčiau minėjau, susirask mėgiamų blogerių, į kuriuos lygiuosiesi
 ir tobulėsi. Man tai labai padėjo!

5. Būk unikali ir savita, neklausyk, ką sako kiti už nugarų. Prisimink, kad visada turi tėvus ir draugus, kurie tikrai padės. Taip pat mielai rašykite man, visada patarsiu ir atsakysiu:)

KURK, NESUSTOK IR NEPASIDUOK!!! Kartu subursime armiją Lietuvos blogerių!!


Mano instagramas- @vasariekup
Taip pat gali parašyti ir į gmail- vasaryte12@gmail.com

IKI









PANAŠŪS ĮRAŠAI:

12 komentarai (-ų)

  1. KAIP ATSIRADO MANO „HUSBAND“ GRĮŽTI SU DR SAUGIU IR VEIKSMINGU PAVADINIMU Mano vardas Cindy Alax, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik burtai buvo išduoti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B
    6, nėštumas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Perskaitykite ir susisiekite su gydytoju Sunny, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrūkusį santykį.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų vaikas buvo pastojęs, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebemylėjo jokios meilės ar pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir visas šias švilpukus, aš išbandžiau visas skirtingas priemones jam susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, tačiau nė viena iš jų negalėjo grąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote savo talentingas ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių sujungime. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, kad buvau toks puikus magijos magas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man tiek santuokos metu atnešė tiek džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir pažadu niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikalinga tvirta ir skubi meilės meilė, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį daktarą Sunny, dabar vienintelis atsakymas yra atkurti nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba „Whatsapp jam“ telefonu +2349030731985. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš labai džiaugiuosi, kad mano iširusios santuokos buvo atkurtos. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš labai džiaugiuosi, kad mano iširusios santuokos buvo atkurtos. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Niekada nemaniau, kad jie bus stebuklas internete, kol aš nesusisiekiau su daktaru Ayo. Pagaliau aš tai padariau padedamas jo dvasinės galios, kurią rekomendavo panelė kūdikių centre, kuri anksčiau jai padėjo, aš niekada netikiu buvo tikras, kol dabar nepatvirtinu, nes bandžiau tiek daug dalykų, kad įsitikinčiau, jog pastoju, bet nesiseka, nedelsdama susisiekiu su juo. jis pamilo dvasines maldas ir atsiuntė man vaistų, kuriuos aš išgėriau, aš pastojau praėjus trims savaitėms ir dabar turiu parodyti sūnų. labai ačiū dr. Ayo ir aš rekomenduoju daktarą Ayo visiems ten esantiems, kurie nori turėti savo vaiką. susisiekite su juo taip pat, kad jis būtų tikras ir galingas, aš tai patvirtinau, susisiekite su juo savo whatsApp +2347055691377 arba el. Paštu: drayo47373@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, visi taip džiaugiamės džiaugsmu, dėka daktaro Ayo burtų. Mano vyras paliko mane dar vienai moteriai kelerius metus atgal, ir aš buvau labai nuniokota, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris moka nedaug. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie daktarą Ayo ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 valandų pamatysiu teigiamą rezultatą, stebėtina, kad mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavo man atleisti ir pažadėjo niekada neišeiti. mano vyras grįžo jau 6 mėnesius, ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau dr. Ayo, nes jis tikrai gali išspręsti visas problemas greitas palengvėjimas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar naudodamiesi savo „whatsApp +2347055691377“ arba el. paštu: drayo47373@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras galingas ir tikras rašybos būrys, Jo vardas yra dr. Ayo. Jis man neseniai padėjo suvienyti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su dr. Ayo, meilės užkeikimas man, o mano vyras, sakęs, kad vėl neturi nieko bendro, man paskambino ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. jis dabar grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų leidėjas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Tiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, dr. Ayo taip pat gali jums padėti ir pasiūlyti bet kokio pobūdžio pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumą, dvasinę apsaugą ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo savo el. Pašto adresu drayo47373@gmail.com arba pridėti jį prie „WhatsApp“ su savo telefono numeriu +2347055691377.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Noriu pasinaudoti šia įmanoma priemone, kad įvertinčiau vieną vyrą, kurį nuoširdžiai dėkoju ir labai gerbiu už jo man suteiktą pagalbą ir gerumą. Noriu pasakyti DIDELĮ AČIŪ DR WALE'ui, iš tiesų jūs esate PASAULIO DIDŽIAUSIAS RABOS RAIDĖJAS. DR WALE padėjo man susigrąžinti seniai prarastą santuoką su vyru, be jokių kompromisų žodžių, taip pat sugrąžino mano gyvenimą į šviesą, kai maniau, kad viskas dingo. Dabar esu naujas padaras, pasitelkęs jo galingą kerą. draugai čia, prašau, daugiau neieškokite šiukšlių siuntėjų, kurie veikia kaip tikri rašybos ratukai, TIKRIAUSIAS IR TIKRIAUSIAS RAŠBOS RAIDĖJAS yra DR. WALE PASAULYJE GREATIAUSIAS. jis toks ištikimas savo žodžiams ir jo žodžiai yra reikšmingi. susisiekite su juo dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  11. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Gavau nuostabų liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo šiai moteriai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, jai viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos liudijimą, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru, kuris ketino nutraukti mūsų dešimties metų santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo tikėjau. Taigi jis užkeikdavo mane ir štai mano vyras vėl pradėjo su manimi elgtis gerai. Džiaugiuosi, kad gavau šį liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybės savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Noriu pasidalyti liudijimu, mano vardas yra ponia Georgina. Aš esu iš Jungtinių Amerikos Valstijų, dabar man 54 metai, esu medicinos daktaras Kalifornijoje, ištekėjau 24 metus ir neturiu vaikų, todėl mano vyras ir aš ketinu įvaikinti 2 vaikus, vyrą / moterį. Praėjusiais metais man nutiko kažkas nuostabaus ir malonaus. Internete aptikau šį burtininko, kuris žada padėti man pastoti, ir aš visiškai sutinku, kaip aš galiu būti nėščia mano amžiaus, aš Jie prašo nesijaudinti, kad jie specializuojasi tik nėštumui jokiam kitam. Kad baigus darbą nėra jokio šalutinio poveikio, taip gavau ką daryti ir tai padariau, sakė, ar galite patikėti, kad tą patį mėnesį praleidau periodinį laiką ir pastojau.Šiandien aš esu pati laimingiausia moteris Žemė ,, Kaip liudiju šioje svetainėje, žinau, kad yra daug žmonių, kurie susiduria su tokia bėda, nes kai kurie nusprendžia nusižudyti. tiesiog susisiekite su juo, kad jis suprastų ponią Georginą iš JAV, kuri valdo savo el. pašto adresą drayospell@gmail.com arba whatsapp jam +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti